Tillåten frukt förblir förbjuden frukt

Det har gått två år sen han för allra första gången fick kontakt med henne. För två år sen var hon inte byxmyndig ännu, det var också då som han gav löftet om att han en dag skulle få iaktta henne på något gammalt café i huvudstaden, att bara få låta ögonen granska henne på en smutsig trottoar samtidigt som vinden leker med hennes hår var hans mål och ständigt återkommande dröm i två års tid.

Hennes docksöta ansikte fick henne att se så oskyldig och villig ut på samma gång, inte minst var hon så hopplöst förbjuden, om det inte var för hennes vassa tunga och underbara fnitter hade han gett upp för länge sen. Två år är en lång tid för någon som längtar, dock kan han inte skaka av sig känslan av att tiden har flugit förbi sen hon trillade in i hans liv. Hans kroppspråk förmedlar dominans och auktoritet trots att han känner sig alldeles skakig inför att få träffa henne. Trots att det är tredje gången som de ses så kan han inte sluta tvivla på om det är rätt eller inte. Egentligen är han mycket väl medveten om att detta inte är rätt någonstans, hon är bara femton medan han snart levt ett halvt liv.

Från ingenstans står hon där, sökandes efter honom, vilsen och nervös. Han förundras utav hennes hjälplösa uppenbarelse då han vet hur stark och självständig hon gett prov på att vara, känslan utav att det egentligen bara är han som kan få henne på fötter från denna situation fyller honom med en enda spirande känsla, detta är en annan sak som inte kan förnekas: det gör honom upphetsad. Samtidigt som han börjar gå bort mot henne får hon syn på honom, hon söker ögonkontakt och deras blickar möts, sommarens första frigörande suckar drar med hennes hår i en dansande rörelse över hennes axlar. Han känner sig mållös, oförmögen att sätta ord på hur stort hans begär utav henne är. Han vinkar henne fram till sig, när hon nu står där framför honom vill han så gärna ta på henne, känna henne. Samtidigt vet han inte om han varken borde eller vågar. Hennes sköra inre med det oändliga mörker inför sig själv tycks göra henne skör som glas.

Det är något speciellt med denna flickan, han dras till henne på ett sätt som han aldrig förr gjort till en människa. Att det bara skulle handla om en sexuelldrift är så gott som omöjligt, dock känns det inte rätt eller ens logist för en man i hans ålder att utveckla känslor för någon så ung. Han funderar på hur han kunde bli en utav dem där gubbsjuka, ett praktexemplar hur vissa  tar sig igenom fyrtioårskrisen, även om detta må vara något utav det extrema.

Kommentarer
Postat av: Volfman på BC

Väldigt spännande! :) Under hur de går sen för dom? :)

2013-08-06 @ 01:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0